Coca1

Membru din 22.02.2011, 0 abonati

Logheaza-te pentru a te putea abona sau trimite mesaj privat.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Activitate
Comentarii: 13 comentarii

Ultimele comentarii scrise de Coca1

O prezentare minunata, multumesc mult.
Daca oamenii ar tine cont macar in parte de toate aceste adevaruri din prezentare, ar fi mult mai fericiti, mai buni si mult mai sanatosi la minte, trup si suflet ! Nu este greu, trebuie doar sa vrem.
Toate cele bune.

Comentariu la MEMORII, data: 29.08.2011, 16:03

Monica, ca si tine admir, respect poporul evreu si iubesc Iraelul. Eu am fost de trei ori in Israel si de fiecare data emotile erau poate mai mari ca prima data. Este o tara speciala cu mare incarcatura spirituala si emotionala. Cand doua persoane iubesc acelasi lucru este foarte posibil sa gandeasca la fel si mai mult ca atat sa foloseasca uneori aceleasi cuvine ! Poate in alta viata am locuit amandoua in Israel, cine stie ! Te cred cand spui ca nu ai mai pleca din Israel, penrtu ca acelasi sentiment il incerc si eu de cate ori ajung acolo. Eu anul acesta sper sa mai ajung in Israel, iti doresc si tie la fel, nu stiu de cate ori ai fost tu , dar stiu ca vrei sa mai mergi. Daca mai ajungi in Israel iti sugerez daca se poate sa mergi si in peninsula Sinai la Manastirea SF. Ecaterina. Iti doresc toate cele bune !

Comentariu la Aşa am înghiţit găluşca!, data: 19.07.2011, 19:59


Multumesc pentru aceasta prezentare, este foarte frumoasa si interesanta! Toate prezentarile ar trebui sa arate asa, sigur ca si imaginile sunt frumoase intr-o prezentare, dar daca au cat mai multe informatii despre imaginile prezentate este extraordinar ! De luat exemplu si alti autori !
Biserica "Buna Vestire" din Nazaret am vizitat-o si eu, nu o data ci de trei ori si de fiecare data am avut aceeasi emotie. Mutumesc ca mi-ai dat ocazia sa o mai vad o data si sa-mi completez informatiile pe care le aveam, recunosc ca nu atat de multe. Astept si alte prezentari cu mininata tara Israel, pe care o iubesc si imi doresc sa mai ajung cat de curand, poate chiar anul acesta. Multa sanatate!

Comentariu la Aşa am înghiţit găluşca!, data: 19.07.2011, 18:02


Nu exista pe glob un loc mai pur ,mai frumos si mai sfant ca aceasta tara-ISRAEL !!! IUBESC , ADMIR SI RESPECT mult acest popor, am fost acolo de trei ori si stiu ca nicaieri in lume nu exista atata mister, incarcatura spirituala si fior religios. Cand te afli pe pamantul sfant, emotia pe care o simti in suflet este atat de mare incat nu cred ca exista cuvinte sa o descrie, TREBUIE SA FI ACOLO ! Evreii isi merita cu prisosinta aceasta tara a lor, au muncit mult si au facut un paradis din Israel, multumesc mult pentru aceasta prezentare, informatiile sunt foarte pretioase.

Comentariu la Aşa am înghiţit găluşca!, data: 19.07.2011, 13:39

Multumesc pentru aceasta prezentare, este foarte frumoasa si interesanta!
Biserica "Buna Vestire" din Nazaret am vizitat-o si eu, nu o data ci de trei ori si de fiecare data am avut aceeasi emotie. Mutumesc ca mi-ai dat ocazia sa o mai vad o data. Astept si alte prezentari cu mininata tara Israel. Multa sanatate!

Comentariu la Nazaretul Creştin Vers 2, data: 19.07.2011, 13:07

" Nu exista frumusete mai mareata decat cea a Ierusalimului " dupa cum spune Talmudul Babilonian, este adevarat, nu cred ca poti gasi cuvinte mai frumoase cand vrei sa vorbesti despre Ierusalim!

Comentariu la Ierusalimul Sfânt, data: 11.06.2011, 22:53

Am vizitat Petra in 2008, cand am vazut aceasta prezentare m-am vazut la Petra, parca timpul a stat pe loc, multumesc din suflet pentru prezentare si pentru explicatiile oferite.

Comentariu la Petra Orasul de Piatra -IORDANIA, data: 11.06.2011, 22:38