criss

Membru din 16.07.2009, 0 abonati

Logheaza-te pentru a te putea abona sau trimite mesaj privat.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Activitate
Comentarii: 47 comentarii

Ultimele comentarii scrise de criss

Nu ne-am mai intalnit demult pe paginile de comentarii ale site-ului de fata. Ce pot sa spun, draga Cristina, decat ca diaporama realizata de tine ne poarta pe aripi de libertate tot mai sus si mai departe de lumea in care traim, macar ptr. cateva minute si tot e bine. Tindem spre ” un albastru infinit”, pe care ni-l dorim
in sufletele noastre, iar imaginatia ne poarta acolo unde ne-am dori sa fim, departe, departe.
Frumos, minunat as spune!
Cu drag, Criss.

Comentariu la WALKING IN THE AIR(Plimbare prin aer), data: 24.03.2011, 23:03

Ptr. Cristina,
Iti mutumesc ca ti-a fost dor de mine, impartasesc acelasi sentiment de drag si bucurie de cate ori am ocazia sa vad lucrarile si comentariile tale. Sa ne regasim cu bine, ori de cate ori este posibil. Cu urari de sanatate si noroc, Criss.

Comentariu la RENASTERE, data: 14.03.2010, 19:46

Cu totii imbatranim, cu totii iubim primavara, cel putin asa gandesc eu, si, oricat de grea e viata, mai ramane o raza de soare si de speranta, de iubire si admiratie in fata miracolelor naturii. ”Gradina secreta” e renasterea vietii in anotimpul acesta minunat. Cristinei ii multumesc ptr. prezentarile ei pline de sensibilitate, numai bine, cu drag, Criss.

Comentariu la RENASTERE, data: 14.03.2010, 18:51

Cristinei,
Ma bucur ca am lasat un spatiu de...dor de mine. Am cautat sporadic, ce-i drept lucrarile tale, dar nu am mai gasit nimic. Voi cauta cu mai mult spor de acum incolo. De comentat am mai adaugat pe ici, pe colo, cate ceva, dar sub un alt nume. Asa, sa las o aura de mister! Iti multumesc ptr. urari, sa ne fie mai bine tuturor in anul care va veni! Cu drag.

Comentariu la GOBLEN, data: 19.12.2009, 04:20

Frumusete, natura, armonie, aproape de sufletul oricarui iubitor de arta, ptr. mine goblenul reprezinta o munca de rabdare si continuitate, iar picturile reprezentate aici sunt minunat alese ca model. F. frumos Cristina, nu ne-am mai ”intalnit” de ceva vreme pe pag. acestui site, dar niciodata nu e prea tarziu. La buna regasire, sa ai parte de Sarbatori frumoase si linistite!

Comentariu la GOBLEN, data: 19.12.2009, 03:27

Bine ati revenit, dna Adita. Toamna romaneasca frumoasa, atat cat a mai ramas din ea!

Comentariu la AUTUMN HERBST-ESSEN GERMANY, data: 21.11.2009, 02:40

Trebuia sa adaug o zicere, nu? Calitatea imaginilor e compensata de efectele adaugate ”cu dichis” pot spune, e o prezentare reusita pe o muzica generoasa. In speranta ca nu te plictisesc ”micile mele randulete”- vorba celebrului T. Musatescu, urmaresc cu interes deosebit tot ce apare nou de la tine. Sa ne regasim cu bine!

Comentariu la PETIT FLEUR, data: 11.11.2009, 03:02