diana / Clara / Cosmin / Gabi / Vali

Membru din 05.06.2010, 0 abonati

Logheaza-te pentru a te putea abona sau trimite mesaj privat.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Activitate
Comentarii: 63 comentarii

Ultimele comentarii scrise de diana / Clara / Cosmin / Gabi / Vali

Hey, merci mult admin.:) Aveti dreptate (ma refer aici si la domnul Doru), probabil e o chestiune de actualitate hiba asta a mea...si ar fi bine de discutat pe forum, cu cat mai multe opinii cu atat mai bine. D-nule Doru, nici nu va inchipuiti ce mult conteaza pt mine ce ati punctat aici legat de faptul ca toti suntem ocupati dar totusi alocam acel putin timp ramas liber unor aspecte pe care le consideram prioritati...Nu e ca n-as fi stiut si pus mereu in practica treaba asta dar parca de data asta a avut o alta rezonanta...E limpede, eu nu reprezint pt el o prioritate si-atunci de ce mi-as mai bate cuie-n talpa?! Asta e viata, mergem mai departe, cateodata cu urarea de ”vant la pupa!” din partea unor prieteni vechi....asa fara explicatii.Mereu vor fi intrebari fara raspuns, mai adaug una si merg mai departe.
Multumesc din suflet si o sa va ”stresez” si pe forum.:D

Comentariu la Prietenilor, data: 17.11.2010, 18:09

Ok, scuze, m-am gandit ca poate nu toti cei care au postat comentarii aici, au si cont pe forum. Scuze inca o data.
Multumesc.

Comentariu la Prietenilor, data: 17.11.2010, 12:57

E o incantare acest pps ( felicitari, domnule Doru ). La fel de placut este sa citesc comentariile pertinente ale unor oameni, vadit, de calitate. Prin urmare, daca suntem la capitolul prietenie si adevar, mi-as permite sa va impartasesc o nedumerire si daca se poate, sa-mi ”deschideti” ochii si voi in legatura cu ceea ce ar trebui sa fac. Intrebarea e : daca un prieten vechi de niste ani iti spune mereu ca e extrem de ocupat de luni de zile,nu-ti da niciun fel de alte explicatii, inseamna cumva ca iti ascunde adevarul si ca defapt doreste sa incheiati orice legatura doar ca nu are curajul s-o ti-o spuna in fata? Mai are vreun rost sa fac ceva sau trebuie sa ma retrag?
Multumesc.

Comentariu la Prietenilor, data: 17.11.2010, 12:07

Domnule Doru, ”forile si pisi” fac parte din prezentare, prin urmare, implicit, prezentarea e superba.;) ;)

Comentariu la Trandafiri II, data: 15.10.2010, 15:35

Domnule Doru, cu tot respectul, eu nu ma ”ambalez”.:) Sunt o fata de 24 de ani. Eu am reactionat asa la ”hlizeala” blondei pt ca mi s-a parut mie deplasata. Ma gandeam cum ar fi fost daca tatal meu a fi postat un pps si o_blonda s-ar fi hlizit aiurea la mesajul de multumire trimis de tatal meu...Mie mi s-a parut o lipsa de respect la adresa dvs (probabil aveti varsta tatalui meu), motiv pt care am reactionat dar nu pt a lua apararea cuiva ci pt a sublinia faptul ca nu face cinste o astfel de atitudine, atata tot. E foarte adevarat ca nu ma priveste, sa procedeze fiecare dupa cum il taie capul.:) Incercand sa schimbi oameni, obiceiuri nu din cele mai bune, probabil ca ajungi sa te autodistrugi intr-o buna zi si chiar nu merita. Asa ca eu nu sunt nici suparata, nici nu ma ambalez, nici nimic de acest gen.:) N-am facut decat sa-mi expun o parere. Imi inchei aici pledoaria.:) Va doresc multa sanatate! Numai bine!
Cu respect,
Valentina

Comentariu la Speranta, data: 15.10.2010, 15:09

Maaaamaaa, nu va mai turati asa, va rog! :)) N-am aruncat cu pietre. Si draga o_blonda, eu nu te-am criticat, n-am niciun interes sa fac asta. Tu esti cea care s-a amuzat copios de formularea d-nului Doru. Pornind de aici , eu am vrut sa subliniez faptul ca multi tineri nu respecta oamenii mai in varsta, nu constientizeaza cat de multe avem de invatat de la dansii si asa mai departe. Daca tu, tanara blonda ,tanara speranta ai interpretat total eronat e numai si numai problema ta. Nu am jignit pe nimeni, poate doar am criticat voalat atitudinea unor tineri fata de persoanele in varsta, pornind de la ”hlizeala” ta nejustificata legata de acea formulare. Pace si dragoste la toata lumea!:) Din partea mea, numai bine, sanatate si succese in toate!

Comentariu la Speranta, data: 15.10.2010, 08:12

Mesaj pt o_blonda: te-nteleg perfect, noua ne suna haios pt ca suntem din generatia tanara dar sa stii ca pe acest site nu activeaza doar tineri, sunt si foarte multi oameni aflati la o varsta respectabila ( asa cum, as deduce ca este si domnul Doru ). Multe din formulele de exprimare ne pot parea noua a fi din categoria „limbaj de lemn”... Ideea e ca sunt oameni ok si suntem datori sa nu facem rabat de la respect in ceea ce-i priveste, atat legat de varsta domniilor lor cat si legat de pregatire, nivel intelectual si experienta de viata.
Succese! :)

Comentariu la Speranta, data: 14.10.2010, 11:09