Gheorghe Suciu / Ghita / Ghita, Arad

Membru din 13.05.2009, 0 abonati

Logheaza-te pentru a te putea abona sau trimite mesaj privat.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Activitate
Comentarii: 133 comentarii

Ultimele comentarii scrise de Gheorghe Suciu / Ghita / Ghita, Arad

FELICIA, esti un adevarat creator de frumos, stii atat de bine sa imbini imaginile cu muzica si cu textul astfel incat sa iasa ceva minunat si placut ochiului! Se vede ca in tot ceeace faci depui mult suflet si datorita acestui lucru PPS-urile tale sunt superbe si parca vorbesc singure "spunand" ceeace vrei sa transmiti celor care iti privesc adevaratele tale opere de arta!

FELICITARI!!!

Comentariu la Un prieten este..., data: 27.03.2011, 20:21

Ce inseamna un PPS minunat! A trecut mai mult de un an si acest PPS este apreciat de multa lume, ceace denota ca autoarea lui lucreaza cu perspectiva, cu profesionalismul femeii care iubeste frumosul, dar si cu maiestria care sa atinga exact inima celui care se uita la el si il "savureaza". De asemenea oameni avem noi nevoie, care sa ne "citeasca" sufletele si sa adauge in ale exact ceeace lipseste sau trebuie!

]NCA O DATA, FELICITARI TATIANEI STRYCZEK, "doctorul"sufletelor noastre!

Comentariu la Mos Craciun, data: 26.12.2010, 10:30

Foarte frumos acest PPS. Vă mulţumim doamnă Elena că ne delectaţi ochii cu asemenea minunăţii! Vă aşteptăm de sărbători şi cu altele noi!

Vă dorim SĂRBĂTORI FERICITE!!!

Comentariu la Colinde,colinde, data: 20.11.2010, 21:45

Minunat Chris, multumim!

Comentariu la Sharazan, data: 12.09.2010, 12:22

Acest ingeraş de fetiţă este un "geniu", un talent înnăscut cu o voce minunată care la vârsta de doar 10 ani a câştigat deja 3 premii internaţionale şi foarte multe premii şi trofee naţionale. Cred că cei din MINISTERUL CULTURII ar trebui să se ocupe de toate condiţiile pentru ca MARIA CRISTINA CRĂCIUN să ajungă cât mai sus pe scara valorilor muzicii uşoare româneşti, nu să o lase singură atunci când ea reprezintă România în afara graniţelor ei (Sanremo). Cred că părinţii au cea mai mare bucurie în casă şi cred că mulţi bunici şi-ar dori o asemenea nepoţică minunată.

Felicitări doamnei ADRIANA (Adita) pentru acest minunat PPS!!!

Comentariu la TALENT ROMANESC MARIA CRISTINA CARCIUN, data: 27.06.2010, 11:30

Foarte frumos doamnă ELENA!!! SINCERE FELICITĂRI pentru tot! Pe zi ce trece sunteţi tot mai bună, tot mai mare cuceritoare prin PPS-uri a inimilor noastre rănite de viaţa de zi cu zi. Nu vă lăsaţi şi mergeţi pe calea pe care a-ţi pornit!

Comentariu la Din abisul sentimentului ranit, data: 15.06.2010, 20:18

Frumoasă realizare!!! FELICITĂRI pentru idee şi realizarea PPS-ului, Raoul este un cântăreţ în vogă, unul dintre cei mai buni interpreţi din ţară la ora actuală. RAUOU şi cu MIRABELA sunt un "cuplu artistic" nemaipomenit al zilelor noastre. FELICITĂRI TUTUROR!!!

Comentariu la MI-E DOR DE TINE, data: 15.06.2010, 20:04