H.G.I.T.

Membru din 01.06.2010, 0 abonati

Logheaza-te pentru a te putea abona sau trimite mesaj privat.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Activitate
Comentarii: 3 comentarii

Ultimele comentarii scrise de H.G.I.T.

Cinste lor strămoșilor noştrii băieți deștepți și viteji. Păcat crăpate din urmașii Dacilor ne cam fac de mare rușine.

Comentariu la Brăţările Radionice, Ale Dacilor., data: 05.12.2011, 17:38

O sudoriță artistă și o răbdare și tenacitate de ne imaginat Felicitări.

Comentariu la Ce poate face o sudorita buna, data: 23.11.2010, 17:48

Doamne, domnişoare şi domnilor,
Tot ce ne oferiţi cu generozitate ne bucură sufletul, ne delectează inima, vibrând frumos, compensându-ne ce pentru parte a celor de etatea mea acest prilej nu îl speram, să putem vedea. Noi cei ce accesăm internetul profitând de facilităţile sale la care contribuiţi şi d-voastră evident.
Am rămas surprins de observaţia că am descărcat în P. C. „SĂ REVIN SĂ DESCARC MÂINE” doream să arăt şi celor din familie care au uneori si altă treabă când eu văd trimiterile.
Când primesc trimiterile d-voastră pentru care mulţumesc mult, le pun în dosar ce îl am pe Gmail şi le deschid când pot la văd şi salvez ce este deosebit în dosarul din P. C.
Regulile şi politica administrări muncii este a d-voastră dar "este un dar” pe care îl faceţi parţial şi condiţionat. Pe de o parte oferi şi apoi limitezi. De ce nu înţeleg, rog a-mi explica, la cei 77 ani, recunosc, nu pricep. (Daţi prăjitura dar să muşc pe bucăţi ?) Adresa o aveţi. Respect stimă şi consideraţie pentru munca d-voastră. -- „H.G.I.T.”-- 01.06.2010.-

Comentariu la 23 APRILIE..., data: 01.06.2010, 16:27