viorica fidler

Membru din 04.03.2009, 0 abonati

Logheaza-te pentru a te putea abona sau trimite mesaj privat.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Activitate
Comentarii: 2 comentarii

Ultimele comentarii scrise de viorica fidler

La multi ani si multe primaveri frumoase!
E minunat ca ati creat felicitari asa incantatoare, cu multa sensibilitate si daruire .
Va multumesc pentru raspuns. Cred ca se numeste : Daruiti celor dragi martisoare!
Este la adresa http://www.power-point.ro/prezentare-pps-ppt-de-martisor-1703.html
S-a descarcat in computerul meu cu denumirea de :
www.power-point.ro_1703_Daruiti celor dragi martisoare! pps., ca si alte cateva felicitari pps tot de pe acest site pe care le-am putut deschide. Am incercat din nou asta seara si acum a aparut mesajul ca programul antivirus nu permite deschiderea ei si ca ar trebui sa il inchid . Nu am incercat inca sa inchid programul antivirus. Voi incerca maine, sper sa am mai mult timp. Poate consult pe cineva . Este la fel ca celelate, in pps., care se deschid si nu inteleg cauza, de ce antivirusul nu ii permite si acesteia deschiderea .
Exprima foarte bine atmosfera, este foarte frumoasa. Pana la urma i-am transmis prietenei mele link-ul dar as fi vrut sa o salvam in PC , sa o putem vedea/asculta si cand se intrerupe internet-ul.
1352-1 s-a rezolvat . Acum am putut sa o descarc/sa o deschid.
Multumesc .
Viorica

Comentariu la 1 MARTIE 2009, data: 09.03.2009, 08:23

Foarte frumoase felicitarile. Am descarcat si am transmis ieri doua.
Multumesc foarte mult . Sunteti de un real ajutor pentru persoanele ocupate dar care vor sa transmita ceva deosebit unor persoane dragi. Pe aceasta insa 1352 - 1 nu o pot vedea pentru ca este parolata.
Vreau sa transmit o felicitare pps cu muzica 'Ti-am dat un martisor' unei prietene careia ii plac melodiile cantate de acest cantaret. Am descarcat anterior o felicitare cu acest cantec ( 1703) dar dupa descarcare nu se deschide. Multumesc anticipat pentru sprijin . Va felicit pentru talent si munca depusa si va urez o primavara insorita cu zambete si multe bucurii!
Viorica , 04.03.2009

Comentariu la 1 MARTIE 2009, data: 04.03.2009, 08:56