Bogdan5

Membru din 30.01.2013, 0 abonati

Logheaza-te pentru a te putea abona sau trimite mesaj privat.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Activitate
Comentarii: 2 comentarii

Ultimele comentarii scrise de Bogdan5

sincer imi pare rau ca am ca am folosit un asemenea limbaj agresiv, dar asta am simtit eu atunci. Subiectul parea ff interesant dar faptul ca eram obligat sa citesc pe litere m-a facut sa-mi pierd rabdarea.

Reactia dv la comentariu meu m-a facut sa mai vizionez inca odata prezentarea, de data asta cu mai multa rabdare, pentru ca nu-mi venea a crede cata asertivitate (mai) exista la unii oameni chiar si la comentarii care nu le sunt pe plac.

Si totusi, pentru ca sunt si incapanat indraznesc sa consider ca unele lucruri pe care le-am spus sunt adevarate.

1) Animatiile in power point sunt de evitat, mai ales cele pentru text. Imaginati-va ca ati fi in fata unui public numeros si dv ati nevoita sa faceti pauzele astea lungi, sa asteptati prezentarea sa va ajute. Mai mult atentia publicului ar putea fi usor deviata de la subiect si unii dintre ei s-ar concentra mai mult pe felul cum vin literele in slide-ul urmator, etc. Nu cred ca v-ati dori o asemenea situatie din cauza unui asemenea amanunt.

2) Recunosc ca am gresit pentru ca mi-am format o parere generala despre prezentare. Unele poze de pe fundal sunt superbe, insa faptul ca ati ales un text rosu peste un apus de soare (imagine inchisa la culoare), sau sau cyan-ul ala peste poze deschise la culoare (slide 8,9) de exemplu, zic eu ca deranjeaza.

In plus template-ul ala mai mult negru, suprapus peste o suita de poze inchise la culoare oboseste ochiul.

Asta e doar parerea mea, daca vreti sa luati ceva din ea bine, daca nu, la fel de bine.
Toate cele bune.

Comentariu la Dreptul la lene, data: 01.02.2013, 14:16

incredibil de nereusita prezentarea power point. N-am nimic cu continutul, dar cum este el prezentat e deplorabil.

Mai degraba scria ceva negru pe alb si mintea mea era mai odihnita, decat sa foloseasca atatea culori aiurea, atatea animatii aiurea.

Invatati dragilor sa faceti o prezentare reusita, evitati sa folositi animatii si mai ales invatati sa potriviti culori, daca tot va plac atatea. Daca nu puteti face asta, mai degraba scrieti negru pe alb si veti transmite mesajul.

Comentariu la Dreptul la lene, data: 30.01.2013, 10:20