Carla Straus / Carla Strau / Carla

Membru din 28.11.2009, 0 abonati

Logheaza-te pentru a te putea abona sau trimite mesaj privat.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Activitate
Comentarii: 12 comentarii

Ultimele comentarii scrise de Carla Straus / Carla Strau / Carla

STIMATI ADMINISTRATORI de la NICEPPS!!!
Poate de data aceasta imi lasati comentarilu si nu mi-l stergeti !!
Unde este dreptul la parere personala si la libertatea cuvantului???
Sau poate aceasta parere personala pe care am scris-o, a produs lezari persoanelor din administratie!?
Imi pare rau ca asa a-ti procedat, fara sa-mi dati nici un motiv dece am fost stearsa. Totusi va doresc pe mai departe succes cu aceast SITEU !!!
Carla

Comentariu la trei intrebari, data: 22.06.2010, 12:17

Bravo Vali !!

Mi-ai vorbit din inima, (si cred ca nu numai mie!) am aceeiasi parere, daca am voie sa- mi exprim parerea, deoarece am constatat ca aici pe aceast Siteu ( pe care de altfel o apreciez f. mult) ai voie doar cu cuvinte de lauda sa scri, iar criticile chiar daca sant intemeiate, ai norocul sa fii de altii facut cu ou si otet. Unii se leaga chiar si de greseli de ortografie, in loc sa se concentreze la continutul exprimarii.Doar este firesc ca fiecare sa aiba alte gusturi, pareri si asa mai departe, este de dorit sa fie obiectivitate si fiecare sa-si spuna parerea, asa cum el o vede sau o considera.

.""NE-AM SATURAT DE DORU ( nu este autorul)!!! "" Sincera sa fiu si pe mine ma plictiseste, mereu aceleasi repetari de diaporame, care au fost deja postate sau luate din alte Siteuri ...Le schimba titlul, le amesteca sau le traduce din franceza sau germana, sub o forma de nerecunoscut! Oare are nevoie sa se infrumusezeze cu munca altora!? Chiar daca suna f. aspru , asa este, din 10 lucrari aparute pe NICEPPS, 8 apartin lui....unde sant ceilalti autori care au reusit sa-si faca un nume si asteapta sa-si expuna lucrarile !? Vreau sa precizez ca nu am postat si nici nu voi posta vreodata o lucrare pe acest sau alt siteu, sant doar vizitatoare si cu atat mai mult cred ca ar fi de dorit ca sa se ia masurile corespunzatoare de catre administratori, ca sa vedem si postari noi si nu numai reluari si repetari.

Multumuri pentru faptul ca am putut sa-mi exprim parerea, sper sa ramana scrisa , doresc tuturor multa sanatate si sa auzim de bine, Carla

Comentariu la trei intrebari, data: 22.06.2010, 12:13

Bravo Vali, -SCUZE!
din greseala am scis Gabi, dar tot una este, avem aceleasi pareri si de aceea ma atasez celor scrise mai sus de Val, Gabi si Chris. Poate ca acum isi vor da seama si administratorii de la NICEPPS-ca lumea s-a cam saturat de acest domn-DORU.....
Numai bine si sanatate, Carla

Comentariu la trei intrebari, data: 21.06.2010, 16:02

Bravo Gabi !!
Mi-ai vorbit din inima, (si cred ca nu numai mie!) am aceeiasi parere, daca am voie sa- mi exprim parerea, deoarece am constatat ca aici pe aceast Siteu ( pe care de altfel il apreciez f. mult) ai voie doar cu cuvinte de lauda sa scri, iar criticile chiar daca sant intemeiate, ai norocul sa fii de altii facut cu ou si otet. Unii se leaga chiar si de greseli de ortografie, in loc sa se concentreze la continutul exprimarii.Doar este firesc ca fiecare sa aiba alte gusturi, pareri si asa mai departe, este de dorit sa fie obiectivitate si fiecare sa-si spuna parerea, asa cum el o vede sau o considera.

.""NE-AM SATURAT DE DORU ( nu este autorul)!!! ""
Sincera sa fiu si pe mine ma plictiseste, mereu aceleasi repetari de diaporame, care au fost deja postate sau luate din alte Siteuri ...Le schimba titlul, le amesteca sau le traduce din franceza sau germana, sub o forma de nerecunoscut! Oare are nevoie sa se infrumusezeze cu munca altora!? Chiar daca suna f. aspru , asa este, din 10 lucrari aparute pe NICEPPS, 8 apartin lui....unde sant ceilalti autori care au reusit sa-si faca un nume si asteapta sa-si expuna lucrarile !? Vreau sa precizez ca nu am postat si nici nu voi posta vreodata o lucrare pe acest sau alt siteu, sant doar vizitatoare si cu atat mai mult cred ca ar fi de dorit ca sa se ia masurile corespunzatoare de catre administratori, ca sa vedem si postari noi si nu numai reluari si repetari.

Multumuri pentru faptul ca am putut sa-mi exprim parerea, sper sa ramana scrisa , doresc tuturor multa sanatate si sa auzim de bine, Carla

Comentariu la trei intrebari, data: 21.06.2010, 14:34

BRAVO GRETA !!!
Sa sti ca mi-ai placut ce raspuns grozav i-ai dat " D-nului Jimi" !!!!
Nici nu a meritat alt raspuns, " Tonul face Muzica ", si pentru aceasta impertinenta remarca pe care si-a permis-o, cred ca eu nu a-si fi fost asa de blanda in raspuns.
Se zice ca cum strigi in padure asa ti se intoarce Ecoul inapoi. Deci poate a remarcat...cu toate ca eu ma indoiesc !!!
Eu imi exprim insa toata admiratia pentru toate lucrarile prezentate de sub semnatura " Greta" dovedesti Talent si multa inspiratie in toate Diaporamele expuse. Felicitari si mai departe iti doresc succes in tot ceeeace faci.
Paste fericit si multa sanatate, cu drag Carla.

Comentariu la VINE PASTELE - parodie, data: 30.03.2010, 17:10

Minunata prezentare!!! Ai reusit sa imbini traditii romanesti cu muzica populara adecvata, cat si tot ceeace apartine Pastelui: Iepurasi, Oua vopsite etc.
Felicitari sincere pentru aceasta Diaporama f.f.reusita. Cred ca este una din cele mai frumoase przentari, pe care am vazut-o pana acum cu ocazia acestei sarbatori-Pastele. Multumesc mult pentru aceasta desfatare, a ochiilor si a auzului. Am vizionat-o de cel putin 5 ori si de fiecare data mi-a placut tot mai mult Felicitari sincere pentru tot ce ne prezinti, si mult succes pe mai departe, cu drag, Carla.

Comentariu la HRISTOS A INVIAT - 2010, data: 25.03.2010, 10:31

Pacat sa-mi pierd timpul la nesfarsit cu aceste discutii interminabile!!
Trist si deceptionant tonul si mai ales reprosurile referitor la greseli de ortografie. Mie nu imi este rusine de limba romana pe care o stapanesc, si consider ca cunosc f.bine gramatica, daca am omis greseli, este din cauza ca nu am recitit ce am scris sau din graba, de altfel sa sti,asa doar ca fapt divers si nu ca o scuza, ca sant plecata din tara de 30 de ani, si in toata perioada aceasta folosesc limba tarii und m-am stabilit zi de zi, acasa si la serviciu, iar l. romana nu am uitat-o si deci ca atare sant in stare sa corespondez sau sa folosesc la perfectie doua limbi. Asa ca nu este cazul sa-mi reprosezi si sa te ambalezi pentru critica, am ramas doar uimita deoarece ti-am vazut si alte pps-uri care au fost reusite. Am impresia ca aici comentariile sant bine venite doar daca sant vorbe de lauda si exprimari pozitive,... pacat! Carla

Comentariu la DIN VORBELE INTELEPTE A MAICII TEREZA, data: 17.03.2010, 22:38