cristi9

Membru din 01.03.2012, 0 abonati

Logheaza-te pentru a te putea abona sau trimite mesaj privat.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Activitate
Comentarii: 1 comentarii

Ultimele comentarii scrise de cristi9

Nu am mai văzut pe site o prezentare aşa de corectă ca asta, echidistantă faţă de TOATE confesiunile religioase, şi care urmăreşte să redea fidel, la punct şi virgulă, toate adevărurile lui Dumnezeu (care ce e drept, intră în contradicţie cu doctrinele unor biserici ...)
Ascultaţi oameni buni de Dumnezeu şi de Cuvântul lui Dumnezeu din Biblie, şi dacă o doctrină a unei biserici, intră în contradicţie cu Cuvântul lui Dumnezeu din Biblie, păstraţi Cuvântul lui Dumnezeu şi aruncaţi peste bord doctrina, oricare ar fi ea, de vreţi mântuire ..
Sunt indignat, când văd atâta neruşinare la persoana care a zis că această prezentare, care poate foarte bine şi o lucrare de doctorat, a fost făcută cu un scop murdar.
Ea e pe net, poate să o examineze oricine. Oricum, cine a văzut-o şi e om normal, şi poate gândi cu capul lui şi nu este orbit de diverşi oameni răi, a observat că ea nu derutează pe nimeni, ci din CONTRĂ, le arată la oameni, care, zice Dumnezeu în Cuvântul Său (, care este numai în Biblie), că e adevărata Cale a mântuirii.
Pentru că prezentarea are în ea numai versete biblice, ele nu pot fi contracarate decât de oamenii răi şi care nu-l iubesc pe Dumnezeu şi Cuvântul Său care este numai în Biblie, şi nu în tradiţii omeneşti aiuristice (adică acelea care întră în contradicţie cu Cuvântul lui Dumnezeu aflat în Sfânta Scriptură;).

Să aveţi : credinţă, nădejde şi ... dragoste, dar cea mai mare e dragostea (1 Corinteni 13:13), pe care se vede că nu o au, acei oameni răi, orbiţi de tradiţii aiuristice, care au făcut comentarii rele, scoase din visteria rea a inimii lor rele!

Doamne, ai milă de bieţii oameni şi de cei care-i rătăcesc cu tradiţiile lor, şi binecuvântează-i Doamne, pe acei (rari !) oameni ai tăi care încă mai reuşesc să ţină sus steagul credinţei reale (nu credinţa unei secte sau confesiuni religioase anume !), în această perioadă de apostazie generală, şi de lepădare de credinţă (cea adevărată despre care scrie Biblia, nu aceea despre care vorbesc diferiţi oameni răi, care ţin la tradiţia aiuristică a confesiunilor lor, care este contra Bibliei.
Domnul să vă binecuvânteze pe toţi, cu înţelepciune, ca să vă întoarceţi la El cu pocăinţă, lepădare de sine, şi cu dragoste faţă de toţi oamenii !

Comentariu la 100 de paradoxuri din domeniul religios, data: 01.03.2012, 20:08