dragos / aura

Membru din 15.02.2011, 0 abonati

Logheaza-te pentru a te putea abona sau trimite mesaj privat.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Activitate
Comentarii: 4 comentarii

Ultimele comentarii scrise de dragos / aura

Da sunt de acord cu tine faptul ca femeia face multe din propria initiativa pentru protejarea celor dragi si pentru fericirea lor.
Uneori trebuie sa mai recunoasca si barbatul deoarece multi nu recunosc ba chiar indraznesc sa critice toate eforturile noastre(ale femeilor)critici care ne afecteaza chiar daca sunt si in gluma.Tu care pari un sot desafarsit si care stii sa iti apreciezi sotia ar trebui sa dai exemplu tuturor barbatilor barbatilor pentru ca barbati ca tine iti garantez ca sunt poate 1 la 1000.
Felicitari!

Comentariu la Femei veritabile, data: 19.02.2011, 14:09

Imi cer scuze pentru ortografie dar in ciuda faptului ca la comentariu postat arata ora 13:43,este o greseala deoarece eu l-am postat noaptea pentru ca atunci am timp de net deoarece sunt o femeie veritabila;)

Comentariu la Femei veritabile, data: 17.02.2011, 21:50

Pai si daca femeia face tot ce scrie acolo barbatul ce face?tocmai,se apuca de bautura....de altele...si dak ma gandesc bine nici nu ai cum sa faci absolut toate acele chii intr-o zi.
In primul rand,cum sa duc copii de la scoala la inot atata timp cat trebuie sa mai fiu si la birou si sa imi mentin si frumusetea prin sport?!
Si cel mai important in poza la care este scrisa fraza:...o dragoste atat de mare incat adesea ea trebuie sa suporte in tacere tratamente rele si nedreptati numai din dragoste pentru copii,este o femeie care pare maltratata nu stiu batuta poate....chiar credeti ca e nevoie sa indur toate astea?!E drept ca un copil are nevoie si de mama si de tata dar decat sa ma omoare barbatul mai bine sa imi cresc copilul singura.
Acum nu stiu fiecare isi exprima punctul de vedere dar din ce scrie in pps ar trebui titlul femeia sclav nu femeia veritabila dar parerile sunt impartite cum bine se stie.

Comentariu la Femei veritabile, data: 17.02.2011, 21:43

dar ceva cu barbatul veritabil nu gasesc si eu?:D sau barbatul veritabil nu exista?
chiar as vrea sa vad si o posztare cu barbatul veritabil

Comentariu la Femei veritabile, data: 15.02.2011, 10:13