ioana / ioa

Membru din 26.05.2012, 0 abonati

Logheaza-te pentru a te putea abona sau trimite mesaj privat.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Activitate
Comentarii: 22 comentarii

Ultimele comentarii scrise de ioana / ioa

Miscarea legionara a fost una care a avut scopul de a trezi mandria nationala a romanilor si a impiedica stapanirea tarii de balaurul numit comunism. Totusi, dommnule Dan, o spun numai pentru ca astfel de pps-uri sa aiba un mai mare impact, sper sa nu ma intelegeti gresit, este doar un sfat, ar fi trebuit sa explicati putin imaginile. Eventual, informatii despre Horia Sima si despre miscarea al carei conducator a fost. Mi-ar fi placut o astfel de imbinare. Multumesc.

Comentariu la HORIA SIMA, data: 14.10.2012, 16:43

Foarte frumos, intr-adevar. Citindu-l mi-am dat seama ca, desi ma consider un prieten foarte bun, cred ca mi-ar fi greu sa il las sa plece pe celalalt cu inima usoara. Cred ca fiecare se regaseste, mai mult sau mai putin in aceasta prezentare, ceea ce o face foarte reusita. Felicitari! Nota 10!

Comentariu la Prietenia adevarata, data: 06.10.2012, 17:42

Doamna Stela, este extraordinar de frumos, extraordinar...alt cuvant nu poate exista pentru acest pps. Ati surprins tot ce inseamna toamna! FELICITARI!!!

Comentariu la Toamna in culori, data: 06.10.2012, 07:04

Sublim...un singur lucru as vrea sa precizez, si anume referitor la ceea ce ati spus despre faptul ca exista mai multe religii si convingeri religioase, dar o singura credinta, cea in iubire. Da, dar singura religie in care acest lucru este cel mai adevarat este ortodoxia. Dupa cum spunea si Petre Tutea, filosof si ateu la originile sale, ortodoxia este singura religie adevarata pentru ca este singura care spune :,,Iubeste-ti vrajmasul!" Numai in ortodoxie se poate asa ceva, si cel care reuseste din toata inima este desavarsit.

Comentariu la Balsam pentru suflet, data: 21.09.2012, 11:47

Nu pot spune decat un singur lucru, dar din toata inima: este cea mai frumoasa prezentare pe care am vazut-o!!!!

Comentariu la Doamne , dă-mi putere ! , data: 18.09.2012, 18:15

As vrea sa spun doar ca, intr-adevar, chinezii merita tot respectul pentru tot ceea ce au inteles ca trebuie sa faca. Adica sunt extraordinar de avansati fata de noi, si in absolut toate privintele. Pana si in relatiile cu semenii lor se comporta cu cea mai mare atentie. Mi s-a povestit ca daca in China se petrece un accident, fiecare ii cere iertare celuilalt si se ofera sa plateasca toate pagubele numai ca celalalt sa nu ramana suparat pe el. Iar noi, desi crestini ortodocsi, in loc sa ascultam ce ne spune Dumnezeu, daca facem un accident, am fi in stare si sa il omoram pe celalalt, ce sa mai spun sa ne oferim sa platim pagubele. Jos palaria pentru autorul acestei prezentari si pentru China!

Comentariu la Pe acoperisul lumii, data: 14.09.2012, 10:42

Fabulos...meritati felicitari. Noi oamenii obisnuim prea des sa privim numai in jos, la tristetile si necazurile noastre pentru a ne mai aminti ca frumusetea si fericirea nu vin de jos, ci de sus. Daca ne-am mai ridica din cand in cand ochii, am descoperi lucruri uluitoare, ce ar putea sa miste si cea mai nesimtitoare inima.

Comentariu la Deasupra norilor, data: 14.09.2012, 06:23