Diana / Diana Strauß

Membru din 15.12.2009, 0 abonati

Logheaza-te pentru a te putea abona sau trimite mesaj privat.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Activitate
Comentarii: 6 comentarii

Ultimele comentarii scrise de Diana / Diana Strauß

Nu pot sa nu ma abtin, si sa nu-mi exprim si eu parerea mea aici, referitor la discutiile postate mai sus.
La fel ca si Clara sant si eu o mare admiratoare a acestui siteu, si marturisesc sincer ca este de o calitate exceptionala, poate sa concureze cu alte siteuri internationale.
Impartasesc aceiasi parere cu Clara, si de aceea imi permit sa va scriu si eu cateva randuri.
Cu toate ca traiesc in strainanate de peste 30 de ani, nu uit tara unde m-am nascut , si de aceea sant f. incantata de posibilitatea de a viziona acest siteu.
Sant mandra cand apar Diaporame cu meleagurile romanesti si ca in acest fel pot arata prietenilor si cunoscutiilor, frumusetea ROMANIEI.
Admir si sant incantata cate persoane talentate, isi posteaza aici lucrarile, cata munca si mai ales cat timp le trebuie pentru a desfata si incanta cu lucrarile lor
celor dornici sa le vizioneze . Sant uimita totusi de cate plagiaturi si modificari sant in stare unele persoane, si se infrumuseteaza cu munca altora. Am obiceiul de a citi si "ultimele comentarii," si de cele mai multe ori raman stupefiata cat de des se intampla ca un autor este surprins ca i s-a inlocuit numele sau ca au fost facute cateva modificari in text, si apare sub un alta semnatura. Nu vreau sa dau nici un fel de nume, dar de o vreme exista un anumit " domn" pe acest siteu, care intr-adevar nu-si asuma lucrarea, dar apare tot mai des cu lucrarile altora...chiar daca scrie, "nu este autorul" nu am inteles rostul !?
Sant cateodata si un numar de 6 lucrari la o aparitie,si nici una nu-i apartine ,si asa cum s-a exprimat D-na Adrina Nastase, multi asteapta sa-si posetze MUNCA. Dece ore nu incearca sa-si faca un "Nume" cu ceva ce a realizat singur!?
Observ ca in ultimul timp f. multi autori nu mai apar pe acest siteu, si este mare pacat deoarece lucrarile lor au fost exceptionale, si la un nivel artistic deosebit. Afirm acest lucru deoarece unii din acesti autori apar si pe alte siteuri din strainatate, deci sant recunoscu

Comentariu la Beatiful music (piano), data: 18.06.2010, 17:18

Din nou aceeiasi PROBLEMA! Nu inteleg dece mereu sant probleme pentru a putea
sa download- Clipul !? Ce face echpa NICE !?
Doua zile functioneaza, si apoi din nou este pauza, f. mare pacat, incep sa-mi pierd rabdarea si probabil ca nu voi mai viziona acesta Site....Nu am inteles dece nu se verifica si odata pentru totdeauna sa se remedieze in asa fel ca sa fie vizitatorii multumiti. Oare nu este in interesul tuturor ca sa se poata viziona si apoi sa se trimita mai departe, pentru a face si altora bucurie, iar celor care sant autori sa aiba posibilitatea de a deveni mai cunoscuti pe plan national si international!? In acest mod se pierde foarte mult din toate punctele de vedere.
Ramaneti sanatosi, poate odata cand va functiona fara dificultati acest SITEU il voi
viziona din nou, la anul sau poate niciodata. Regret mult deoarece au fost de cele mai multe ori exceptionale prezentari !!! Diana

Comentariu la Leganelul lui Iisus, data: 20.12.2009, 07:59