Îndulcitorii Artificiali (Zaharinele)
Îndulcitorii artificiali folosesc la îndulcirea alimentelor, ne ajută să economisim în “calorii”, însă nu întodeauna, ne dăruiesc şi “gustul” cel real. Ţelul îndulcitorilor este: de a dărui produselor alimentare gustul cel dulce, plus “economisirea” caloriilor. Criteriile ce stau la baza valorificării gustului sunt: Lungimea perioadei de simţ a gustului. Rapiditatea apariţiei simţului de gust. Care va fi gustul, după apariţia primului simţ. Câte calorii “dăruieşte” îndulcitorul persoanei care îl foloseşte.
Comentarii (3)
SINDILA ELENA / ,,RAEL ONIRIS,, / rael oniris
Daca toti cumparatorii ar sti chimie...........................................................................,producatorii de preparaate alimentare ,,moderne,, ,bauturi,si industria chimica,ar da faliment..............................................................................................................................
GABRIELA2
AR FI FOARTE BINE,DACA CEI CARE NU STIU CHIMIE AR CITI ETICHETA,SI NU AR CUMPARA PRODUSUL PE A CARUI ETICHETA SE AFLA SUBSTANTE NECUNOSCUTE DE EI. DACA ULTERIOR S-AR INTERESA CE INSEAMNA SUBSTANTA RESPECTIVA,S-AR LECUI DEFINITIT DE A CUMPARA SI INGURGITA ASEMENEA BOMBE CHIMICE.
ioana / ioa
extraordinar.....ce bine ar fi daca s-ar face o campanie de informare in masa pentru a demonstra nocivitatea acestor indulcitori groanici