Comentariu la Art Nouveau12, data: 04.08.2014, 13:52
Eu chiar consider comentariul Dumneavoastră o încurajare şi vă mulţumesc
Comentariu la Art Nouveau3, data: 04.08.2014, 13:51
Iertaţi-mă Domnule Radu Neacşu pentru confuzie. Rămăsesem la colecţia Lalique…. Dar oricum, MULŢUMESC pentru încurajare.
Comentariu la Art Nouveau11, data: 04.08.2014, 13:38
Mulţumesc Domnule Radu Neacşu pentru încurajare. Cred că toţi iubitorii de Frumos apreciază arta acestui talentat, inventiv şi creativ artist, bijutier de excelenţă şi desăvârşit sticlar, prezent în toate marile muzee ale lumii, având şi un muzeu special, muzeul Lalique din Wingen-sur-Moder (estul Franţei). O foarte frumoasă şi bogată colecţie Lalique se află în Muzeul Gulbenkian din Lisabona
Comentariu la Art Nouveau11, data: 04.08.2014, 13:33
Da, într-adevăr picturile prezentate (în afară de paginile 2 şi 4 care sunt chiar fotografii) pot fi uşor confundate cu fotografiile. Ele aparţin pictorului persan Iman Maleki. "Nascut in 1976 la Teheran, Iman Maleki este un pictor foarte apreciat. A fost fascinat de arta picturii inca din copilarie. La 15 ani a devenit ucenicul lui Morteza Katouzian, care este considerat cel mai mare pictor realist iranian. In 1999 a absolvit Designul Grafic la Universitatea de Arte din Teheran. Critici de pe mai multe meridiane apreciaza ca Iman Maleki si-a depasit maestrul si ca picturile lui pot concura acum cu aparatele digitale de 10MB." Puteţi vedea mai multe lucrari ale sale la această adresă:
Sunt total de acord cu cei care au scris înaintea mea, şi consider că acest montaj este de nota 20, ca de altfel toate lucrările acestui autor, pe care le puteţi găsi la adresa:
Eu vă mulţumesc domnule Radu Neacşu pentru timpul acordat acestor montaje. Este o bucurie să aflu că v-au plăcut. René Lalique a fost într-adevăr un incredibil artist.
Comentariu la Rene Lalique7, data: 28.07.2014, 15:48
Foarte frumoase imagini. Autorul se numeste Cunde Wang, (http://artodyssey1.blogspot.ro/2009/08/cunde-wang-graduate-of-central-academy.html) pictor chinez emigrat in 1988 in Australia, in prezent profesor de desen la Canberra.
Vă mulţumesc mult Domnule Radu Neacşu pentru apreciere. Mult. M-aş bucura dacă aţi urmări întreaga serie Lalique.
Comentariu la Rene Lalique1, data: 17.07.2014, 22:12
Absolut MINUNAT!!!! Felicitări şi mai ales mulţumiri pentru munca depusă spre a împărtăşi şi altora aceste frumuseţi. Foarte frumos şi foarte instructiv. MULŢUMESC
Ca toate montajele Dumneavoastră şi acesta este o sărbătoare pentru privitor, de fiecare dată îmbogăţind cunoştinţele şi bucurând privirea (şi auzul). Mulţumesc. A intervenit o mică greşeală în acest montaj: slide-ul 12 are imaginea bisericii Moody Church in Lincoln Park (Chicago, IL) dar explicaţiile sunt pentru Biserica Catolică Ucraineană (St. Joseph the Betrothed Ukrainian Greek Catholic Church) cu cele 13 cupole aurite Mulţumesc pentru TOATE lucrările Dumneavoastră
Splendide imagini, foarte bune fotografii. Am apreciat şi gluma din textul explicativ cu "O frumos pelerinaj la Mănăstirile din Nordul Moldovei" având în vedere că imaginile cu care începe montajul sunt de la Mănăstirea Recea, una dintre cele mai mari mănăstiri ortodoxe din judeţul Mureş. MULŢUMESC!!!!
Imaginile sunt foarte frumoase dar propun schimbarea titlului de oarece nu toate aceste temple sunt din India. Pe mine m-a supărat foarte tare când în Cambodgia cineva m-a întrebat dacă Budapesta este capitala României. Cred că nici lor nu le place acest titlu de prezentare. Eu nu cunosc toate imaginile prezentate dar sunt câteva pe care le ştiu:
Slise 2 şi 5 Myanmar (Burma, Birmania) The ancient city of Bagan in Burma. Pe aceasta câmpie au existat peste 13.000 de pagode, deşi astăzi au rămas doar 3.000
9 si 10 Myanmar Yangoon, Pagoda aurită Shwedagon,
19 Stupa aurită de la Palatul Regal din Bangkok, şi Myanmar (http://www.viaggivacanze.info/newsite/2010/11/proposte-dai-tour-operator-5/)
21 Cambodgia Angkor Wat, patrimoniu mondial UNESCO
27 Monywa Myanmar, Mohnyin Thambuddhei Paya, 1303, reconstruită în 1939
Foarte frumos montajul. O singură precizare: ultimul capitol ar trebui să se numească doar Angkor pentru că prezintă mai multe temple nu doar templul Angkor Wat.
În 1177 Angkor a fost distrus de către Chams, duşmanii tradiţionalii ai Khmerilor. Ulterior, imperiul a fost restaurat de către un rege nou,Jayavarman VII care a stabilit o noua capitală câţiva kilometri mai la nord: Angkor Thom.
Cea mai mare realizare a regelui Jayavarman VII (1181-1218) este Angkor Thom (slide 74), capitala statului, un patrat cu latura de 3 kilometri, înconjurat de ziduri defensive (12km) în centrul căruia se află Templul Bayon (Slide74), considerat „buricul pământului. Templul Bayon era templul de stat în perioada când Angkor Thom era capitala statului condus de regele Jayavarman VII (1181-1218) şi este ultimul mare monument al imperiului khmer. Gigantice feţe sculptate decorează fiecare din cele patru părţi ale celor 37 de turnuri care au supravieţuit
Thommanon (slide73) este un mic templu pe drumul care duce de la Angkor Wat la Angkor Thom, construit la începutul secolului XII, la începuturile domniei regelui zeu Suryavarman II (1113-1150)
Templul Ta Prohm (slide72) a fost construit în timpul domniei regelui Jayavarman VII (1181-1218) şi adãpostea divinitatea budistã Prajnaparamitra „perfecţiunea înţelepciunii” sculptatã cu trãsãturile mamei regelui şi înconjuratã de 260 de divinitãţi, fiecare cu sanctuarul propriu
Thank you Karel for your encouragement and support. Im really glad you liked. You can found more presentation here: slideshare.net/michaelasanda Thank you
Splendide imagini, mulţumesc. Doar pagina 39 ar trebui ştearsă fiindcă reprezintă o imagine din cea mai mare grădină de flori din Olanda, Keukenhof....
Se deschide, dar propun, cu tot respectul, să modificaţi titlul şi mai ales descrierea pe care autorul acestui montaj le-a ales pentru pictura unui foarte cunoscut pictor suprarealist (autodidact) contemporan, Jim Warren. Coperta este un fragment din lucrarea "Intellect"
Superbe imaginile, frumoasă prezentarea, bine documentată, fond muzical adecvat, dar stau şi mă întreb cine a putut să dea nota 1 unei asemenea realizări? (întreb de oarece avea 3 voturi şi media 5) Felicitări pentru realizare şi mulţumiri pentru că ne-aţi făcut părtaşi la această bucurie!!
Autorul acestui pps (Vladimir Petrov) şi-a întitulat lucrarea (vezi properties) "Subway stations from Moscow". Despre metroul din Casablanca Wikipedia scrie: "An underground railway system is currently being planned, which when constructed will potentially offer some relief to the problems of traffic congestion and poor air quality. The metro will not be ready before 2017, having a length of 10 km (6.21 mi) and costing 46.7 billion dirhams (approximately 5.8 billion USD). However, it should be noted that none of the preparatory works for this project have started. Planners are first busy developing a RER system within the Casablanca city and metropolitan area which resembles a metro (including a 10 km long tunnel)".
Eu personal nu înţeleg această glumă cu publicarea lucrării unui autor cu un titlu greşit. Vă sugerez totuşi să respectaţi titlul pe care l-a pus cel care a făcut lucrarea.... Cu stima cuvenită,
Mulţumesc Stela, am revăzut cu plăcere locurile atât de măiestrit prezentate de tine. E o bucurie să vezi şi să revezi. Mulţumesc şi desigur, felicitări!
Comentariu la BAILE TUSNAD, data: 02.02.2012, 18:16
Nu cred că acest comentariu se referă la prezentarea mea şi chiar nu ştiu ce să răspund, dar n-aşi vrea să fiu nepoliticoasă aşa că vă mulţumesc dacă aţi urmărit prezentarea despre Bayala Game Lodge. O zi bună!
Am venit să cer scuze pentru comentariul anterior....
Includerea Ciprului printre statele care aparțin Europei sau Asiei a fost de-a lungul timpului controversată. Dacă din punct de vedere istoric – cultural insula Cipru se poate considera un stat european (acest argument fiind sprijinit majoritar de când aceasta face parte din Uniunea Europeană, din punct de vedere geografic, după logica căreia un teritoriu face parte de drept din continentul cel mai apropiat, pare să aparțină continentului asiatic. Rezultă că Cipru poate fi menţionat ca un stat european sau asiatic, după criteriul ales. Vă rog să primiţi scuzele mele. Cu stimă,
Vă doresc Sărbători cu bucurie, Crăciun cu veselie şi un an bun!!! În ceea ce priveşte comentariul dumneavoastră nu înţeleg ce vreţi să spuneţi. La mulţi ani deci!!!!!
Emoţionant comentariul semnat Angela. Mulţumesc din suflet, pentru mine înseamnă mult să ştiu că vă bucuraţi de imensa frumuseţe aflată în muzeele lumii şi că am reuşit să vă aduc de acolo o fărâmă din Lumina Crăciunului. Mulţumesc!
Cu adevărat emoţionant comentariul. Mulţumesc Andonia, fără îndoială îmi plac laudele (nu e singurul păcat!) dar acestea sunt prea mult!!!! Mulţumesc Andonia, MULŢUMESC....
Dragă Helmut, mulţumesc pentru apreciere şi trebuie să-ţi spun că în proiectul meu sunt 24 dar nu am reuşit să le încarc pe toate! Sărbători cu bucurie şi Lumină!